За нас

Компанијата ЈОЛЕ е формирана во 1996 год. како електро сервис за премотување и репарација  на елктро мотори и трансформатори.

Следејќи ги сопствените како и потребите на пазарот, започнавме со увоз и дистрибуција на бакарна лак жица, лакови, прешпани, резервни делови и останати потрошни материјали а веднаш потоа и со сервисирање на рачен електричен алат и соработка со светски познати брендови Black & Decker и DeWALT.

Ние сме овластен сервис за компаниите Black & Decker, DeWALT и Makita.

Меѓувреме, во 2006 год. започнаме и со сериско производство на апарати за заварување како и производство на трансформатори по нарачка до 4 КВА со најразлични напони по желба на нарачателот.

Нашата компанија е современ електро сервис на:

 • електро мотори (асинхрони и колекторски)
 • трансформатори
 • помпи за вода
 • рачен електричен алат
 • ротори и статори за автоелектрика
 • електро магнетни кочници

со сопствено сериско производство на:

 • Апарати за заварување ( РЕЛ )
 • Апарати за заварување ( СО2 )
 • Полначи за акумулатори
 • Коректори на напон
 • Трансформатори до 4КВА
 • Стартери

Каталог на производи и резервни делови

Почитувани посетители, повелете и превземете го нашиот нов каталог на производи.

Каталог на производи и резервни делови