Комбинирани апарати за REL И MIG заварување (C02)

Комбинирани апарати за REL И MIG заварување (C02)Инвертерниот апарат COMBO WELD –E е изработен по нова технологија со опција за работа како MIG и REL апарат за заварување. Апаратот е лесен за оддржување и работа, и се карактеризира со мал габарит и тежина, што го прави подвижен и едноставен за монтажа сервис и производна дејност. Апаратите се одликкуваат со: долг режим на работа, перфектен квалитет на варот, исклучително лесен и пренослив, можност за користење како MIG и REL апарат.

Модел Прим.напон
V
Струја на заварување
А
PV
%
Дијаметар на жица
Ø
Номинална моќност
KWA
Димензии
Маса
MIG 180/5 220 30-180 55 0,6-1,0 6,5 46x26x28cm
15kg
COMBO 180/15 220 30-180 55 0,6-1,0 6,5 55x33x37cm
20kg
COMBO 250 380 30-250 60 0,6-1,2 10,6 55x33x37cm
23kg

Каталог на производи и резервни делови

Почитувани посетители, повелете и превземете го нашиот нов каталог на производи.

Каталог на производи и резервни делови