Стабилизатори на напон

Стабилизатори на напон
Стабилизаторите на напон се користат за регулирање и одржување на мрежниот напон на 220В. Основна одлика на овие стабилизатори е можноста да автоматски го регулираат и одржуваат напонот на 220В со помош на специјално подесена електроника.

Стабилизаторите наогаат примена секаде каде што има пад на напонот и каде што има потреба од одржување на напонот на 220В, како по домовите така и по помалите занаетчиски дуќани.

 

Модел Прим.напон
V
Секундарен напон
V
Номинална моќност
VA
Степн на точност
%
Брзина на регулација Начин на регулација
SR1000VA 150-220 220 1000 3 10 V/ S Серво
SR3000VA 150-220 220 3000 3 10 V/ S Серво
SR5000VA 150-220 220 5000 3 10 V/ S Серво
SR7000VA 150-220 220 7000 3 10 V/ S Серво
SR10000VA 150-220 220 10 000 3 10 V/ S Серво
SR15000VA 320 - 400 380 15 000 3 10 V/ S Серво
SR20000VA 320 - 400 380 20 000 3 10 V/ S Серво
SR30000VA 320 - 400 380 30 000 3 10 V/ S Серво

Каталог на производи и резервни делови

Почитувани посетители, повелете и превземете го нашиот нов каталог на производи.

Каталог на производи и резервни делови