Контакт

Адреса
ул. Железничка бр. 16 А, 2000 Штип
Р. Македонија

тел. +389 32 391 380
моб. +389 75 447 232 | +389 78 447 232

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите | Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.makstar.com.mk